ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε. | samarasae.gr  
 Το καλάθι είναι άδειο
Στο Καλάθι   Ταμείο

Τηλέφωνο Ασύρματο Gigaset A415 A black


ΚΩΔΙΚΟΣ: 51350

New
Τιμή στο κατάστημα: 49,00     
Τιμή internet: 43,00 (Τιμή με Φ.Π.Α.)
Κερδίζετε : 6,00 (12%)
Διαθεσιμότητα: 1 έως 3 ημέρες

 
Περιγραφή
Αποστολή σε Φίλο σας
Αξιολόγηση

Άνετη επικοινωνία με Στυλ Όταν η χρήση είναι καθημερινή, τότε η άνεση είναι πρωταρχικός στόχος.  Για το λόγο αυτό η  Gigaset παρουσιάζει το A415 ένα μοντέρνο και άνετο ασύρματο τηλέφωνο που θα σου λύσει τα χέρια.

 

Το Gigaset A415 σχεδιάστηκε για την άνεση σου.
Χάρη στην εξαιρετικά ευανάγνωστη οθόνη του και το συνδυασμό του λευκού φωτισμού με τα μαύρα γράμματα, θα βλέπεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι ακόμα και υπό συνθήκες  χαμηλού φωτισμού. Επιπλέον, ένα πλήκτρο πράσινου φωτισμού χρησιμοποιείται για την ανοικτή συνομιλία, ενώ ένα πλήκτρο κόκκινου φωτισμού χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την εμφάνιση των αναπάντητων κλήσεων.

 

Με αποθηκευτικό χώρο για έως 100 ονόματα και αριθμούς στον τηλεφωνικό κατάλογο, όλοι οι φίλοι και συγγενείς βρίσκονται μόνο μερικά κλικ μακριά σου.
Χρειάζεσαι ακόμα ταχύτερη κλήσης τους; Κανένα πρόβλημα, αφού το Gigaset A415  σου επιτρέπει να προγραμματίσεις τα αριθμητικά πλήκτρα (2-9) ως πλήκτρα ταχείας κλήσης αριθμών.

 

Χάρη στην αναγνώριση κλήσεων και τη λίστα αναπάντητων κλήσεων, θα γνωρίζεις πάντα ποιος σε έχει καλέσει κατά την απουσία σου.

 

Ρυθμιζόμενη ένταση και κουδουνισμός κλήσης
Τόσο μοναδικό όσο και το περιβάλλον σου, αφού τo Gigaset A415, προσφέρει ένα πλήθος προφίλ ήχων για καλύτερη προσαρμογή του ήχου στο περιβάλλον σου.

 

Για να χαλαρώσεις….
Επιλέγοντας τη νυχτερινή λειτουργία η οποία απενεργοποιεί τον ήχο κουδουνισμού για όλες τις εισερχόμενες κλήσεις ή απλά για τις κλήσεις με απόκρυψη αριθμού τίποτα δε θα σε ενοχλήσει όταν δε θέλεις να μιλήσεις σε κανέναν.

 

Μηδενική ακτινοβολία
Κάνε το σπίτι σου φιλικό στο περιβάλλον και κατανάλωσε λιγότερη ενέργεια!
Εξοικονόμηση ενέργειας σημαίνει ότι το  Gigaset A415 κάνει καλό στο περιβάλλον αλλά και στην τσέπη σου. Μπορείς επιπλέον να μειώσεις την ισχύ εκπομπής του σταθμού βάσης κατά 80%  επιλέγοντας την ρύθμιση λειτουργία ECO από το μενού της συσκευής. Ενώ με τη ρύθμιση Λειτουργία ECO+ μηδενίζεις την ακτινοβολία σήματος, όταν το ασύρματο τηλέφωνο είναι σε κατάσταση αναμονής.

 

Με λειτουργίες που θα σου λύσουν τα χέρια, θα διευκολύνει την καθημερινή σου επικοινωνία.

- Τηλεφωνικός κατάλογος για έως 100 ονόματα κι αριθμούς.
- Προγραμματιζόμενα αριθμητικά πλήκτρα (2-9) ως πλήκτρα  ταχείας κλήσης αριθμών.
- Νυχτερινή λειτουργία σίγασης κουδουνισμού.
- Σιγή ανωνύμων κλήσεων.
- Λίστα έως 25 αναπάντητων ή εισερχόμενων κλήσεων, με αναγνώριση κλήσης, ημερομηνία και ώρα κλήσης.
- Επιλογή ήχου κλήσης με 5 επίπεδα έντασης , σιγή και προοδευτικά αυξανόμενο  κουδουνισμό (crescendo).
- Ξυπνητήρι με επιλογή κουδουνισμού και λειτουργία προσωρινής απενεργοποίησης.

-Ψηφιακός αυτόματος τηλεφωνητής ,διάρκειας εγγραφής μηνυμάτων ,εως 20 λεπτών


Δεν βρέθηκαν εγγραφές
 


Πρόσθεση νέου θέματος

*
*
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robots) δεν θα συμπληρώσει αυτή τη φόρμα παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

  
*
  
  
*

Για να εξασφαλίσουμε ότι μια μηχανή (robots) δεν θα συμπληρώσει αυτή τη φόρμα παρακαλώ πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο εικονίδιο.

  Διόρθωση

Χαρακτήρες: 

Φόρτωση...